Please add your Twitter API keys, read more how

Psihoterapeut Cornea Constantin

Expert Clinica Psievolution

Despre mine : 

     Psihotereput cu experinta in consilierea/psihoterapia adultului si in psihoterapie de familie, cu experinta de peste 15 ani. Psihoterpia este forma suprema de lucru cu inteligenta, valorile, caracterul si temperamentul persoanei, prin care, orice plan de viata, poate deveni o poveste de succes! Daca va simtiti invinsi de viata, sau doar de o situatie, nu ramane decat sa vorbiti despre povestea voastra pentru a redescoperi placerea de a va bucura de fiecare zi din viata voastra.

Clinca a fost infiintata in 2010 in dorinta de a promova un concept nou de tratare a problemelor psihologice. In egala masura de am dorit abordarea tuturor formelor de dezvoltare personala sub supravegherea unor specialisti de renume.
In anul 2016 am deschis si sucursala noastra din Vancouver Canada: www.psievolution.ca
Tot din anul 2016 suntem colaboratori ai Institutului Capilano din Vancouver, Canada. https://www.capilanou.ca/
In cadrul clinicii au fost cooptati colaboratori, cu specializari diverse de la psihoterapie la training, de la consiliere la coaching. Pentru ca am considerat ca este nevoie de specialisti adevarati, certificati doar de organe abilitate. In acest sens, am fost interesati de colaborarea cu persoane cu minim 10 ani de experienta si cu rezultate remarcabile.
Conceptual am gandit un sistem holistic de dezvoltare personala pentru a acoperi toate nevoile oricarei persoane ce doreste sa isi rezolve o problema psihologica sau se gandeste la cum isi poate construi eficient un business sau o cariera.
Astfel putem vorbi de trei mari axe dedicate in mod personalizat celor care doresc sa ne treaca pragul.
.

„Glumind, putem spune orice, chiar şi adevărul.”

VIZITEAZA-NE

Soldat Neagu Florea, nr.7
Bucuresti
Romania

Program

Luni-Vineri: 09.00 – 19:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis

Hai sa discutam:

0740.845.199
cornea_constantin@yahoo.com


Natura non facit saltum nature makes https://justdomyhomework.com no leap.