LIFE COACHING

Esti convins ca vrei sa faci ca viata ta sa fie asa cum vrei tu sa o traiesti?

Daca da, atunci inteleg ca iti cauti un coach…

Chiar daca esti un manager sau un antreprenor de succes, tot ai nevoia de a gasi un echilibru intre munca si familie.

Chiar daca esti un simplu angajat, tot ai nevoia sa ai o directie in viata.

Chiar daca esti artist, sau scriitor sau doctor ai nevoie sa inveti sa te bucuri de ceea ce ai realizat pana acum sau sa faci o schimbare. Sau poate iti doresti sa inveti sa te distrezi mai mult si mai bine…

Oricare ar fi circumstantele, obiectivele sau visele tale, ideea principala este ca viata ta este in tranzitie.

Cum te poate ajuta un coach atunci cand esti in tranzitie?

Impreuna cu un coach vei descoperi ceea ce este cu adevarat important in viata ta, apoi te va ajuta sa iti faci un plan pentru a atinge acele lucruri importante, apoi te va ajuta sa elimini orice obstacol care iti sta in cale si va fi alaturi de tine ca sa atingi ceea ce ti-ai propus.
Coaching-ul pe aspecte de viata sau coachingul personal vizeaza asistarea unei persoane in totalitatea ei si are ca obiectiv elaborarea, aplicarea si evaluarea proiectelor ei de viata. Acest tip de abordare acopera toate fatetele vietii individului, adica nu numai campul vietii personale, de familie, al vietii sociale, etc – care, se stie nu sunt etanse, ci comunica intre ele, interfereaza unele cu altele si participa impreuna, uneori in dezechilibru, la evolutia persoanei.

Coaching-ul personal, ca asistare a schimbarii este indreptat spre viitor si ancorat in prezent. Acest tip de coaching vizeaza cresterea, bunastarea, autonomia persoanei, permite dezvoltarea potentialului clientului atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Esti pregatit sa fii implinit si sa ai succes in viata? Iti doresti sa te bucuri de viata ta si de tot ceea ce ti se intampla?

Entwicklung interaktiver unterrichtsmaterialien fr den bilingualen unterricht vorstellung des bei der Seite hausarbeit schreiben einleitung multilateralen projekts intact.